Prapa te të gjitha raportet Id: 4621

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 13:42, e martë 8 janar 2019

*Emri i rruges Shaban Polluzha

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Pershendetje, Po e japim vetem nje foto me gjendjen pas largimit te mbeturinave ne kete hapsire por njeherit kerkojm nga qytetaret qe mbeturinat te dergohen ne kontenjere te mbeturinave dhe te mos shkaktohen gjendje te tilla.

    Postuar ne menyre anonime ne 14:14, e martë 15 janar 2019

  • *Pershendetje, Po e japim vetem nje foto me gjendjen pas largimit te mbeturinave ne kete hapsire por njeherit kerkojm nga qytetaret qe mbeturinat te dergohen ne kontenjere te mbeturinave dhe te mos shkaktohen gjendje te tilla.

    Postuar ne menyre anonime ne 14:15, e martë 15 janar 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose