Prapa te të gjitha raportet Id: 4643

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 23:13, e martë 8 janar 2019

Penges per kalimin e rruges nga kembesoret nga gropat e shumta dhe mungesa e shtruarjes me asfalt.

Ju lutemi te zgjidhet sa me shpejt ky rast.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Kordinatori-Gjakovë (Komuna e Gjakovës) ne 11:11, e mërkurë 20 mars 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose