Prapa te të gjitha raportet Id: 6289

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 19:24, e premte 8 janar 2021

*Shpresoj që do të rregullohet sa më shpejt pasi që kjo rrugë është shumë e frekuentuar (diku 50m larg rrethit) dhe veturat po kanë shumë probleme me kalu.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose