Prapa te të gjitha raportet Id: 4649

***

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 17:52, e premte 11 janar 2019

**djegje te dritave te rruges dhe munges e tyre ne vazhdim te rruges Shaban Polluzha

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Është rregulluar ndriçimi publik për të cilin keni raportuar.

    Postuar ne menyre anonime ne 08:55, e enjte 18 prill 2019, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose