Prapa te të gjitha raportet Id: 6292

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 08:52, e hënë 11 janar 2021

* *Te nderuar, Jane demtuar nje numer shume i madh i drunjeve/pemeve, te cilat jane rrezuar ne parkun e pishave. Rruget jane te pakalueshme per me teper drunjet te ciler jane gjysem te rrezuar rrezikojne qytetaret qe kalojne andej. Ju lutem shume te nderrmerni hapat e nevojshem per largimin dhe rigjenerimin e drunjeve. Eshte i vetmi park ne qytet, prandaj luteni te e trajtoni me prioritet.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose